Ultraseek
Søg
spacerspacer søger line
spacerline
  Specielle søgninger
Du kan begrænse søgninger til visse dele af webdokumenter ved at bruge Ultraseek feltsyntaks. Med den kan du søge efter websiders titler, url'er, indlagte hypertekstlinks og yderligere information defineret med en HTML meta-kode. Feltnavnet bør være med små bogstaver og umiddelbart efterfulgt af et kolon. Der bør ikke være mellemrum efter kolon og før søgeordene.

Eksempler

link:www.ultraseek.com
Svarer til sider, der indeholder mindst et link til en side med www.ultraseek.com i dens URL. For eksempel kan du bruge +link:www.ultraseek.com -site:www.ultraseek.com for at se, hvor mange eksterne links, der peger mod Ultraseeks website. Nogle søgemaskiner kalder denne mulighed "baglæns søgning".

site:sun.com
Finder sider på websiten sun.com. Site feltsøgning undersøger kun "site"-delen af URL'en. Derfor. site:sun.com vil finde sådanne sites som java.sun.com, www.sun.com og playground.sun.com, men vil ikke stemme overens med nogen site, der ender på sun.co.uk. Du kan anvende sitefeltsøgning til at bringe alle siderne på en særlig website frem.

url:bar
Finder sider med ordet bar hvor som helst i sidens URL. For eksempel:

http://www.foo.com/bar.html
Du kan også bruge url feltvalg til at finde det nøjagtige antal sider, der for øjeblikket er i databasen. Bare skriv url:http. Dette nummer opdateret som sider bliver tilføjet og fjernet fra vores database.

title: "The New York Times"
Finder sider med sætningen "The New York Times" i titeldelen af dokumentet.

likes:chocolate
Finder sider med en HTML meta-kode med navn likes og med indhold bestående af chocolate. For eksempel:

<meta name="likes" content="øl, chokolade film lange ture">
Dette er et eksempel på et felt defineret af en HTML meta-kode. Der er ikke noget specielt ved ordet likes. Ethvert søgefelt kan defineres med en meta-kode, så længe feltets navn er et enkelt ord udelukkende bestående af små bogstaver.

line emner line
line

Søger
spacerHurtige tips og eksempler
spacerIndskrænkning af en søgning
spacerSpecielle søgninger
spacerKrævende eller ekskluderende betegnelser
spacerMeta-koder
spacerSøg syntaksoversigt

Flere serviceydelser
spacerEngelsk

Sprog
spacerDansk
spacerTysk
spacerEngelsk
spacerSpansk
spacerFinsk
spacerFransk
spacerItaliensk
spacerJapansk
spacerKoreansk
spacerHollandsk
spacerNorsk
spacerPortugisisk
spacerSvensk
spacerSimplificeret kinesisk
spacerTraditionel kinesisk